Om oss

Om oss

Sedan 1947 har vår familjeägda industri i Eskilstuna tillverkat dosan i svenskt rostfritt stål från lokala aktörer. Vi använder samma maskiner idag som vid starten och varje dosa produceras med största noggrannhet och ges den kärlek den förtjänar. Vår ambition är att få vara med och bidra till ett plastfritt samhälle utan att kompromissa med design, och att kunna erbjuda marknaden ett riktigt hantverk, som håller år efter år. Varje dosa är tillverkad med en stor portion kärlek och den värmen vill vi ska genomsyra verksamheten i alla led.

Matdosan har älskats av flera miljoner människor och vi är stolta över att få återinföra den i version 2.0 på marknaden igen.

// Dennis och Beatrice

Vår vision är att kunna erbjuda Sverige en giftfri måltid och vi tar sikte på såväl miljö som kvalitet och design. Vi lägger ner mycket tid och kärlek på varje dosa.

- Beatrice Neuman, VD

Få 10% rabatt på din order

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din order! Vi fyller våra nyhetsbrev med miljövänliga tips, recept och annat roligt. Du kan avprenumerera när som helst.  

 

 

TACK!

Du har nu registrerat dig för vårt nyhetsbrev. För oss är det viktigt att just du ska känna ett värde när du får våra nyhetsbrev och det är också enkelt att avregistrera dig om du inte känner det värdet.

Tack igen för att du vill hjälpa oss på denna resan.

Mvh Dennis & Bea