Kvalité & Historia

Sedan 1947 har dosan tillverkats av vår familjeägda industri i Eskilstuna, som startade sin produktion redan på 40-talet.

Vi vet med andra ord vad ett hantverk är! Dosan är tillverkad i svenskt rostfritt stål, den tillverkas och produceras på samma sätt, fortfarande med samma maskiner som den gjorde vid starten. Varje dosa produceras med kärlek och noggrannhet.

Vi köper vårt stål från en lokal aktör, vi tillverkar och ger produkten sin slutfinish i Eskilstuna

Om oss

Vi som driver re:eat heter Dennis och Beatrice, vi engageras och drivs av att veta att vi kan erbjuda DIG ett rent hantverk som andas historia men framförallt svensk kvalitet. Vi vet att denna produkt tidigare har älskats av flera miljoner människor och är stolta över att få återinföra dundersuccén dosan i version 2.0 på marknaden igen!

Få 10% rabatt på din order

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din order! Vi fyller våra nyhetsbrev med miljövänliga tips, recept och annat roligt. Du kan avprenumerera när som helst.  

 

 

TACK!

Du har nu registrerat dig för vårt nyhetsbrev. För oss är det viktigt att just du ska känna ett värde när du får våra nyhetsbrev och det är också enkelt att avregistrera dig om du inte känner det värdet.

Tack igen för att du vill hjälpa oss på denna resan.

Mvh Dennis & Bea